23. ledna 2011

Novinka : nastavení soukromí ve fotoblozích

Rozšířili jsme pro Vás možnost nastavit si Vaše soukromí. Od dnešního dne Vám přibyla možnost zveřejnit svůj příspěvek ve fotoblogu "jen pro registrované" uživatele. Rozhodli jsme se tak na základě Vašich požadavků, v kterých Vám nevyhovovalo, že Vaše příspěvky jsou viditelné pro kohokoliv na internetu a nastavení "jen pro přátele" je jen pro velmi malý okruh uživatelů.

Nezapomeňte:

  • viditelnost "Pro všechny" znamená, že takto označené příspěvky (alba,články,krátké zprávy) ve fotoblogu vidí : Vaši přátelé, registrovaní uživatelé i neregistrovaní uživatelé.
  • viditelnost "Jen pro registrované" znamená, že příspěvky vidí Vaši přátelé a registrovaní uživatelé
  • viditelnost "Jen pro přátele" znamená, že tyto příspěvky vidí jen uživatelé, které jste potvrdili jako přátele.

  • Viditelnost Vašich dosavadních příspěvků ve fotoblogu se tímto nemění. Pokud si však chcete změnit viditelnost existujícího alba nebo článku, můžete to udělat tlačítkem "změň název,datum a popis", které najdete u článku a u alba. Pokud chcete změnit viditelnost všech dosavadních příspěvků, můžete to udělat prostřednictvím nastavení "změn viditelnost všech příspěvků" v Nastavení, záložka Soukromí.
  • V případě krátkých zpráv není možné měnit viditelnost zpětně pro jednotlivé zprávy, jen najednou pro všechny (i alba a články) přes nastavení "Změň viditelnost všech příspěvků".
  • Aktuální nastavení soukromí se Vám zobrazuje ve Vašem fotoblogu v pravé části úplně dole.


Prostřednictvím následujících obrázků se Vám pokusíme přiblížit tuto novinku a provést Vás změnami.



V nastaveních se záložka Fotoblog změnila na záložku Soukromí. V levé části si můžete nastavit, kdo vidí Vaše osobní informace a kdo může komentovat ve Vašem fotoblogu. V pravé části máte možnost měnit viditelnost všech vašich dosavadních příspěvků.



Nastavení "Změň viditelnost všech příspěvků" Slouží k tomu, abyste si mohli jednoduše změnit viditelnost všech Vašich dosavadních příspěvků.



Tak jako dosud při zveřejňování příspěvku určíte, kdo ho může vidět. Teď vám přibyla možnost "Jen pro registrované" (ikona šedivého zámku), která je přednastavená. Takže pokud nenastavíte nic jiného, bude viditelný jen pro registrované uživatele.



V případě alb a článků můžete měnit viditelnost kdykoliv přes "Změň datum,název a popis", který najdete najdete v pravé části, když otevřete Vaše album nebo článek.

Asmira Team

Žádné komentáře:

Okomentovat