15. prosince 2011

"Katalog firem” se mění na “Profesionálové"

Na stránce www.modrastrecha.cz v nejbližších dnech rozšíříme způsob, jakým se firmy mohou prezentovat.

Doteď měly firmy na našich stránkách možnost jen pasivní reklamy v rámci tzv. firemních prezentací v Katalogu firem. Tento způsob jsme se rozhodli vylepšit. Vzhledem k tomu, že v mnohých firmách působí Profesionálové, kteří dokáží uživatelkám nejlépe poradit, chceme firmám nabídnout prostor aktivně s uživatelkami komunikovat.

Co bude nového?

  • Profesionálové z firem se budou moci zapojovat do diskuzí a reagovat na otázky ve fóru.
  • Pro firmy přibude možnost přidávat inzeráty do nových PRO Shopů (obdoba bazaru).
  • Název Katalog firem se změní na Profesionálové.
  • Reklama firmy se už na stránce nebude nazývat Firemní prezentace ale Profil Profesionála.

Kde tedy v nové verzi najdu svou prezentaci?

Změny, které jste zvyklí doteď dělat ve Vaší Firemní prezentaci budete nyní moci dělat ve Vašem Profilu Profesionála na nové adrese www.modrastrecha-pro.cz ( přihlašovací jméno a heslo zůstává).

Jaký je rozdíl mezi
www.modrastrecha.cz a www.modrastrecha-pro.cz?

  • Modrastrecha.cz je určena pro uživatelé, mající zájem o bydlení, stavby, rekonstrukce atd.. Kromě toho obsahuje i kategorii Profesionálové, ve které najdou služby a produkty pro ně určené.
  • Modrastrecha-pro.cz je nástroj pro Profesionály (pro firmy) určený na komunikaci s uživateli na stránce Modrastrecha.cz. Firmy si zde mohou vést svůj profil Profesionála, komunikovat s uživateli, odpovídat na jejich otázky, psát blogy, inzerovat v PRO shopech atd. Všechno, co vytvoří na modrastrecha-pro.cz se bude zobrazovat na modrastrecha.cz.

Kdo je to “Profesionál”?

Slovem “Profesionál” označujeme lidi, kteří na našich stránkách prezentují své zboží a služby. Jsou to hlavně majitelé firem, živnostníci, marketingoví ředitelé firem atd. Záměrně je nenazýváme “firmy”. Firma není člověk. Za firmou stojí vždy konkrétní lidé. Tyto lidi označujeme jako Profesionálové. Jestli máte firmu a máte u nás reklamu ( a nebo o ní uvažujete), byli bychom rádi kdybyste to byli právě Vy ‒ konkrétní člověk s tváří a jménem, kdo bude promlouvat k maminkám a nabízet své produkty maminkám a budoucím maminkám na této stránce.

Co Vám služba Profil Profesionála umožní?

 
1. Upravovat informace o Vaší firmě ‒ texty, fotografie, kontakty atd.

Všechno to, co jste mohli doteď dělat ve Vaší firemní prezentaci, budete moci dělat prostřednictvím stránky www.modrastrecha-pro.cz.

 
 
2. Přispívat do fóra jako Profesionál pod Vaším jménem Modrastrecha.cz je v České republice nejnavštěvovanější internetovou stránkou určenou těm, kteří mají zájem o bydlení, stavbu, rekonstrukce apod., přičemž její nejsilnější částí jsou právě diskuzní fóra. Uživatelé si zde navzájem radí a odevzdávají cenné zkušenosti. Získejte pověst odborníka. Ukažte své znalosti a dokažte, že jste profesionál. Pomáhejte uživatelům a přispějte do diskuze odbornou radou. Odpovídejte na jejich otázky ve fóru a vybudujte si tak dobré jméno.
 
 
3. Přidávat inzeráty do nových PRO Shopů PRO Shopy jsou obdobou bazaru, který na stránce velmi dobře funguje. Bazar je prostor, kde uživatelé prodávají použité zboží. PRO Shopy budou místem, kde budete Vy moci umístit Vaše produkty a nabídnout je uživatelům. PRO Shopy budou propojené s bazarem, díky kterému uživatelé přivedeme k vašim inzerátům.
 
4. Publikovat články a krátké zprávy Mluvte s uživateli. Pochvalte se Vaší prací. Ptejte se na jejich názory. Prozraďte něco ze zákulisí. Avizujte slevy a akce. Komunikujte se stálými zákazníky. To všechno Vám psaní článků a krátkých zpráv umožní. Články, tak stejně jako i krátké zprávy, které zadáte ve Vašem profilu Profesionála na stránce modrastrecha-pro.cz, se zobrazí ve Fotoblozích Profesionálů na stránce modrastrecha.cz. Maminky a budoucí maminky je budou mít možnost vidět.
 
 
Asmira Team

Žádné komentáře:

Okomentovat